14:04 14.10.2013

Близько двох третин українців негативно ставляться до Януковича й Азарова, до Тимошенко негативу дещо менше - опитування

2 хв читати
Близько двох третин українців негативно ставляться до Януковича й Азарова, до Тимошенко негативу дещо менше - опитування

Понад 65% українців негативно ставляться до президента України Віктора Януковича як до політика, свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 30 вересня по 8 жовтня 2013 року.

Згідно з результатами, оприлюдненими в понеділок, 65,4% респондентів переважно негативно й цілком негативно ставляться до В.Януковича.

27,4% оцінюють його цілком позитивно або переважно позитивно, 0,2% - не знають такого політика, а 7% опитаних сказали, що на це запитання складно відповісти.

66,8% респондентів відповіли, що здебільшого негативно й цілком негативно ставляться до прем'єр-міністра України Миколи Азарова, 24% ставляться до нього цілком позитивно або переважно позитивно, 8,5% респондентів не змогли відповісти на запитання, а 0,7% не знають такого політика.

83,6% переважно негативно й цілком негативно ставляться до колишнього президента України Віктора Ющенка, 7,8% ставляться до нього цілком позитивно або переважно позитивно, 8,3% респондентів не змогли відповісти на це запитання і 0,3% не знають такого політика.

Рейтинг лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка: переважно негативно й цілком негативно до нього ставляться 54,7% респондентів, цілком позитивно й переважно позитивно - 34,9%, 0,7% - не знають А.Яценюка, а 9,7% - не змогли відповісти на запитання.

57,9% респондентів негативно ставляться до такого політика як колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, 31,4% - ставляться до Ю.Тимошенко цілком позитивно або здебільшого позитивно, 10,5% респондентів не змогли відповісти на запитання і 0,5% не знають такого політика.

Під час дослідження було опитано 2010 респондентів віком від 18 років у всіх областях України, Києві й Автономній Республіці Крим. Похибка вибірки не перевищує 3,35%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА