10:45 16.12.2013

Про дату переформатування уряду на засіданні фракції Партії регіонів не йшлося - Мірошниченко

1 хв читати
Про дату переформатування уряду на засіданні фракції Партії регіонів не йшлося - Мірошниченко

Представник президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко заявляє, що на засіданні парламентської фракції Партії регіонів, яке відбувалося в понеділок уранці, кадрові питання щодо членів уряду не порушувалися.

"Висловили зауваження. Там не було претензій персональних до якогось члена уряду, а загалом до уряду, до тих губернаторів, які працюють сьогодні в регіонах", - сказав Ю.Мірошниченко журналістам у понеділок у Києві.

Представник президента України в парламенті зазначив, що "ми усвідомлюємо ту політичну відповідальність, яка лежить сьогодні на Партії регіонів, тому ми маємо робити досить принципові кроки для вирішення проблем, що постали перед країною".

Ю.Мірошниченко також зазначив, що фракція Партії регіонів у парламенті "монолітна, єдина". "Фракція, ставлячи складні питання, все одно діятиме узгоджено й разом", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, коли буде переформатовано склад Кабінету Міністрів, Ю.Мірошниченко сказав: "Сьогодні не йшлося про дату переформатування уряду".

За словами Ю.Мірошниченка, за пропозицією прем'єр-міністра України Миколи Азарова створено "робочу групу, щоб напрацювати певні пропозиції, як діяти".

Раніше депутат Ганна Герман повідомила, що фракція Партії регіонів поставила перед прем'єр-міністром Миколою Азаровим питання про необхідність оновити уряд на 90%.

"Фракція ставила перед Миколою Яновичем (прем'єр-міністр України Микола Азаров - ІФ) можливість переформовування уряду на 90%", - сказала вона журналістам.

За її словами, фракція потребує конструктивних змін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА