11:09 14.01.2014

Герман радить Кличку відмовитися від посвідки на проживання в інших країнах

2 хв читати

Народний депутат фракції Партії регіонів Ганна Герман радить лідеру "УДАРу" Віталію Кличку відмовитися від посвідки на проживання в інших країнах, щоб це не стало перешкодою для його участі в президентських виборах 2015 року.

"Стосовно Кличка - тут є дуже простий вихід. Можна і, на його місці, треба було б відмовитися від всяких дозволів на проживання в інших країнах", - сказала Г.Герман журналістам у вівторок, коментуючи рішення Вищого адміністративного суду України про відмову В.Кличку в позові щодо змін до Податкового кодексу, які можуть не дозволити йому брати участь у президентських виборах 2015 року.

Г.Герман також додала, що знайде час розучити з В.Кличком пісню Василя Симоненка, в якій є такі слова: "Можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину".

Як повідомлялося, 24 жовтня 2013 року Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків. Згідно зі змінами, у разі, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона вважається такою, що не проживає в Україні.

У фракції "УДАР" вважають, що це є провокацією проти її лідера Віталія Кличка і може стати перешкодою для нього у балотуванні на президентських виборах у 2015 році. Того самого дня, 24 жовтня, на вечірньому засіданні В.Кличко заявив про намір балотуватися на виборах президента.

Про те, що президент України підписав вказаний закон, стало відомо 8 листопада.

13 січня ВАСУ відмовився скасовувати рішення Верховної Ради щодо голосування про внесення змін до Податкового кодексу України про облік та реєстрацію платників податків, тобто щодо так званої поправки Кличка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Поділ допомоги Україні та Ізраїлю свідчить про те, що "це чиста політика і питання виборів" - Зеленський

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА