09:49 23.04.2014

Ситуацію в східних регіонах дестабілізують для зриву виборів 25 травня - Порошенко

2 хв читати
Ситуацію в східних регіонах дестабілізують для зриву виборів 25 травня - Порошенко

Метою дестабілізації ситуації в східних регіонах є зрив виборів, заявляє кандидат у президенти України, позафракційний народний депутат Петро Порошенко та запевняє, що вибори відбудуться вчасно - 25 травня поточного року.

"У чому головна мета дестабілізації на сході - в Донецьку та Луганську... Ми сьогодні можемо констатувати, що сценарій російського бліцкригу провалився, але в цих двох областях на сьогодні тримається високий рівень напруження. Для чого це робиться? Хтось думає, що вони мають намір до себе приєднати Донецьк і Луганськ? Ні, вони не знають, що з цим робити", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у вівторок увечері.

При цьому політик наголосив, що метою дестабілізації ситуації в східних регіонах є зрив виборів, призначених на 25 травня.

"Мета одна - зірвати вибори. Дестабілізація ситуації в цих двох областях має створити видимість, що вибори в Україні не відбулися. Зрив виборів означає, що до кінця року Україна не матиме легітимної влади. І до політичної кризи додасться криза економічна, соціальна, ми не отримаємо начебто гроші з МВФ та міжнародних фінансових організацій", - заявив П.Порошенко.

Водночас він наголосив: "Тоді вже, оскільки рівень фінансового навантаження і рівень фінансових погроз дестабілізує ситуацію у всій країні, і тоді розпочнеться другий етап російського сценарію. Я вам можу гарантувати, ми їм не дамо цього зробити".

Політик знову запевнив, що вибори відбудуться 25 травня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА