11:39 04.09.2014

ВР на закритому засіданні розгляне питання протидії російській агресії, облаштування переселенців і антикризові заходи - Гриценко

2 хв читати

На закритому засіданні Верховної Ради України в четвер 4 вересня буде розглянуто три блоки питань: протидії російській агресії, забезпечення переселенців із зони проведення антитерористичної операції та Криму, а також антикризові дії уряду, повідомляє позафракційний народний депутат Анатолій Гриценко.

"Закрите засідання Верховної Ради. Про зміст не говоритиму, тому воно й закрите. Але порядок денний не є таємницею. Про введення воєнного стану не йдеться, немає такого рішення президента. Не планується також ухвалення якихось законопроектів, їх немає на порядку денному", - написав він на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook у четвер.

За його словами, першим з цих блоків питань буде "російська агресія та опір їй". Доповідають перший заступник начальника Генштабу генерал Геннадій Воробйов, т. в. о. міністра оборони Іван Руснак, голова СБУ Валентин Наливайченко, начальник Головного управління розвідки Міноборони Юрій Павлов", - повідомив він.

Другим блоком буде "робота уряду із забезпечення біженців із зони АТО та Криму. Доповідають перший віце-прем'єр Володимир Гройсман, міністри Людмила Денісова (Мінсоцполітики - ІФ) та Сергій Квіт (Міносвіти - ІФ) ". Третім блоком питань, за словами А.Гриценка, будуть "антикризові дії уряду. Доповідає прем'єр-міністр Арсеній Яценюк".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", перед депутатами виступить головний військовий прокурор Анатолій Матіос, про що повідомив журналістам генеральний прокурор Віталій Ярема.

Як повідомлялося, міністр оборони України Валерій Гелетей полетів до Ньюпорту (Вельс), де візьме участь у засіданні "УКРАЇНА-НАТО". За інформацією прес-служби голови комітету з питань національної безпеки і оборони Володимира Литвина, в середу, 3 вересня, міністр оборони В.Гелетей виступив на засіданні комітету з доповіддю щодо проведення АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА