14:50 23.10.2014

У МВС у день голосування 26 жовтня відкриється інформаційний офіс правопорушень

2 хв читати
У МВС у день голосування 26 жовтня відкриється інформаційний офіс правопорушень

Кабінет Міністрів України підтримав ідею Міністерства внутрішніх справ про створення інформаційного офісу правопорушень, що відстежуватиме інформацію про порушення закону під час позачергових виборів 26 жовтня.

"Арсене Борисовичу (міністр МВС Арсен Аваков - ІФ), ваша ідея щодо створення інформаційного центру в МВС повністю підтримується. На кожне порушення, яке є, має бути негайна реакція правоохоронної системи, а також має поширюватися інформація через ЗМІ про те, що зробили, хто притягнутий до відповідальності і що зроблено для того, щоб в майбутньому не виникло таких порушень", - повідомив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні в четвер в Києві.

Раніше під час наради міністр внутрішніх справ Аваков звернувся до прем'єра з проханням дозволити відкрити доступ до оперативної інформації МВС.

"Безпосередньо в системі МВС на території Міністерства, якщо буде такий дозвіл Кабміну, ми могли б відкрити всю оперативну інформацію щодо перебігу голосування та порушень не лише через інтерактивну карту, але і через фронт-офіс, який ми плануємо відкрити о 6.00 ранку в день голосування. Це буде на території Міністерства на вул.Богомольця, 8. Там будуть офіцери, які прийматимуть таку інформацію, а також там буде відкрито доступ до всіх наших внутрішніх систем щодо виборчого процесу", - сказав А.Аваков, звертаючись до прем'єра.

Міністр зазначив, що відкриття такого доступу ніяк не позначиться на секретності та виконанні служби правоохоронним органом, але значною мірою підвищить довіру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА