16:25 23.10.2014

Порошенко призначив головою Держприкордонслужби Віктора Назаренка - прес-служба

2 хв читати
Порошенко призначив головою Держприкордонслужби Віктора Назаренка - прес-служба

Президент України Петро Порошенко призначив головою Держприкордонслужби Віктора Назаренка.

Відповідне повідомлення розміщено на сайті глави держави.

"Президент України Петро Порошенко заявив, що призначив головою Державної прикордонної служби генерал-лейтенанта Віктора Назаренка, який до цього обіймав посаду першого заступника голови служби", - повідомляє прес-служба.

П.Порошенко висловив сподівання, що В.Назаренко на цій посаді поліпшить роботу прикордонного відомства з виконання надважливих завдань, перш за все, забезпечить реалізацію заходів щодо посилення безпеки українських кордонів.

Він також наголосив, що новий голова Держприкордонслужби є професіоналом. "Сподіваюся, що Ваші нагороди, Ваше афганське минуле і Ваша діяльність у зоні АТО нададуть Вам достатньо моральних підстав для того, щоб ми припинили участь прикордонників у корупційних схемах", - зазначив П.Порошенко.

Раніше в четвер в Одесі під час наради, присвяченої питанням боротьби з контрабандою, президент заявив про намір підписати указ про призначення головою Держприкордонслужби України В.Назаренка.

Як повідомлялося, 6 жовтня президент України звільнив Миколу Литвина з посади голови Держприкордонслужби України. Цього самого дня він звільнив Павла Шишоліна з посади першого заступника голови Держприкордонслужби - директора департаменту охорони державного кордону і призначив на цю посаду В.Назаренка, який тепер і є в. о. глави прикордонного відомства.

В.Назаренка після закінчення Львівського вищого військового училища (1977) та Військової академії ім. Фрунзе (1986 р.) потрапив на службу в прикордонні війська і пройшов шлях від Львівського прикордонного загону до першого заступника голови Держприкордонслужби України. За керівництва Миколи Литвина обіймав посаду першого заступника директора департаменту охорони держкордону адміністрації Держприкордонслужби України (2004-2014 рр.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА