17:43 31.10.2014

У фракцію "Блок Порошенка" прийматимуть мажоритарників, що відповідають визначеним критеріям - Луценко

2 хв читати
У фракцію "Блок Порошенка" прийматимуть мажоритарників, що відповідають визначеним критеріям - Луценко

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов і мер Хмельницького Сергій Мельник мають намір увійти до фракції "Блок Петра Порошенко" в парламенті, повідомив лідер політичної сили Юрій Луценко.

"До нас приєдналися Юрчишин Федір, який переміг Катеринчука Миколу, Борис Філатов, якого ми всі добре знаємо, Добродомов Дмитро зі Львова, Мельник Сергій - мер Хмельницького", - сказав Луценко на брифінгу в п'ятницю в Києві, відповідаючи на запитання, хто із кандидатів-самовисуванців у народні депутати за мажоритарними округами виявив бажання приєднатися до "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді.

Між тим, за словами лідера партії, у Верховній Раді VIII скликання "Блок Петра Порошенка" буде представлено 150 народними депутатами, серед яких будуть і мажоритарники-самовисуванці, що відповідають критеріям політичної сили - це неголосування за "диктаторські закони" 16 січня, а також підтримка програми "Стратегія 2020 України".

На запитання, чи увійшли до майбутньої фракції кандидат у народні депутати Олесь Довгий і брати Іван, Віктор та Павло Балоги, Ю.Луценко дав негативну відповідь. "Ні, звичайно. А яке має відношення Олесь Довгий, крім того, що у нього є, м'яко кажучи, неуспішна історія відносин зі мною і з Кличком як з першими номерами списку? Мені здається, це питання є очевидним", - додав він.

Водночас Ю.Луценко зазначив, що у складі майбутньої фракції "Блок Петра Порошенко" буде менше 1/3 колишніх народних депутатів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА