14:00 24.05.2015

Необхідність залучення консультантів зі США до реалізованих Мінінформполітики проектів обговорили Стець і заступник держсекретаря Стенгел

1 хв читати
Необхідність залучення консультантів зі США до реалізованих Мінінформполітики проектів обговорили Стець і заступник держсекретаря Стенгел

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець провів зустріч із заступником державного секретаря США Річардом Стенгелом. Під час зустрічі сторони обговорили проекти, які розроблює Мінінформполітики.

"Міністр представив проекти, які наразі втілює МІП за трьома напрямками: напрацювання експертами стратегічних документів у сфері інформаційної безпеки, у сфері інформаційної політики Криму та налагодження комунікації державних установ із громадянами в рамках програми "Відкрита влада", - йдеться в оприлюдненому в неділю повідомленні.

У свою чергу Р.Стенгел наголосив на необхідності поширення інформації про реформи, які провадить уряд України як усередині країни, так і в усьому світі.

"Сторони погодили необхідність залучення консультантів зі Сполучених Штатів для підвищення професійної та організаційної спроможності програм, які реалізує Мінінформполітики України", - йдеться в повідомленні.

Водночас, як приклад інструменту донесення інформації про позитивні перетворення, які відбуваються в Україні, Ю.Стець розповів про проект створення каналу іномовлення "Ukraine Tomorrow", - повідомляє прес-служба міністерства.

Також у прес-службі повідомили, що найближчим часом Міністерство інформаційної політики представить стратегію розвитку каналу "Ukraine Tomorrow" з метою її обговорення та доопрацювання, враховуючи рекомендації міжнародного експертного середовища.

У зустрічі також взяли участь посол США в Україні Джеффрі Пайєтт і заступник міністра Тетяна Попова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА