16:49 17.06.2015

"Укроборонпром" передає армії чергову партію модернізованих Т-64Б

1 хв читати
"Укроборонпром" передає армії чергову партію модернізованих Т-64Б

ДП "Харківський бронетанковий завод" (ХБТЗ), що входить до складу держконцерну "Укроборонпром", забезпечило на замовлення Міністерства оборони України капітальний ремонт і модернізацію чергової партії танків Т-64 до версії Т-64Б( Б1), повідомляє прес-служба держконцерну.

Як уточнюють у держконцерні, у рамках проведеної модернізації корпуси і вежі танків оснащені навісним динамічним захистом типу "Контакт", що забезпечить захист бронетехніки від широкого спектру сучасних протитанкових засобів та істотне підвищення її "живучості".

"Уся техніка пройшла випробування після проведення вищезгаданих робіт і вже чекає відвантаження замовникові. Відновлені танки будуть спрямовані в зону проведення антитерористичної операції на сході країни", - зазначено в повідомленні.

ХБТЗ, що входить до складу "Укроборонпрому" за рішенням уряду з 2011 року, окрім ремонту Т-64, на сьогодні також освоїв капремонт танків Т-80, уточнює прес-служба.

За даними держконцерну, від початку 2015 року, станом на першу декаду червня, "Укроборонпром" передав військовим 797 од. зброї та військової техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА