16:17 30.07.2015

КС у п'ятницю оприлюднить висновок щодо проекту змін до Основного закону в частині децентралізації

1 хв читати
КС у п'ятницю оприлюднить висновок щодо проекту змін до Основного закону в частині децентралізації

Конституційний Суд України (КС) у п'ятницю оприлюднить висновок у справі за зверненням Верховної Ради щодо відповідності Конституції України законопроекту зі змінами до Основного закону в частині децентралізації.

"У п'ятницю, 31 липня, об 11:00 Конституційний Суд України офіційно оприлюднить прийнятий 30 липня висновок у справі за зверненням Верховної Ради України щодо відповідності законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади вимогам статей 157 і 158 Конституцій України", - повідомляє прес-служба КС у четвер.

Суддя-доповідач - Михайло Гультай.

У КС нагадали про суть цього питання. Верховна Рада відповідно до постанови "Про включення до порядку денного другої сесії Верховної Ради України восьмого скликання законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади і про його направлення до Конституційного Суду України" від 16 липня звернулася до КС з клопотанням дати висновок щодо відповідності законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади, поданого президентом України на її розгляд як невідкладний, вимогам статей 157 і 158 Основного закону.

Розглянувши матеріали справи, суд перейшов до закритої частини пленарного засідання для ухвалення рішення, інформує прес-служба КС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА