14:23 27.08.2015

Захід має запровадити санкції проти українських чиновників, які, скасувавши вибори на Донбасі, хочуть узурпувати владу - Колесніков

1 хв читати
Захід має запровадити санкції проти українських чиновників, які, скасувавши вибори на Донбасі, хочуть узурпувати владу - Колесніков

Захід має ввести персональні санкції проти українських чиновників, які, скасувавши вибори на Донбасі, намагаються узурпувати владу в країні, заявив опозиційний прем'єр-міністр Борис Колесніков на засіданні Опозиційного уряду в Києві в четвер.

"Уявіть собі ситуацію, якби свого часу у В. Януковича не було рейтингу, наприклад, у Тернопільській чи Івано-Франківській областях, і він скасував там місцеві вибори. Його одразу ж усе міжнародне співтовариство назвало б диктатором. А сьогодні такі дії спокійно відбуваються на Донбасі", - зазначив Б. Колесніков.

За його словами, Опозиційний блок підготував заяву, в якій звертає увагу міжнародної спільноти на події в Україні.

"Це звернення буде направлено до посольств провідних країн світу. Захід має бути послідовним і запровадити персональні санкції проти тих, хто узурпує владу в Україні.

"Це губернатори Харківської, Донецької і Луганської областей. Це люди, які напряму порушують Конституцію, порушують право людей обирати і бути обраними", - наголосив Б. Колесніков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаки на російські НПЗ є відповіддю на руйнування енергосистеми України

Кулеба: Завдання номер один - повернення українсько-індійських відносин до довоєнного рівня

Чутки про комунальний колапс у Києві – фейк

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА