16:31 10.09.2015

Юлія Марушевська стала заступником Саакашвілі, і це її друга робота від початку кар'єри

2 хв читати
Юлія Марушевська стала заступником Саакашвілі, і це її друга робота від початку кар'єри

Сайт Одеської обладміністрації оприлюднив біографічні відомості про Юлію Марушевську як про заступника голови ОДА, хоча документа про її призначення на цю посаду на сайті досі немає.

У прес-службі Одеської обладміністрації кореспонденту "Інтерфакс-Україна" уточнили, що розпорядження про призначення Ю.Марушевської голова Одеської обладміністрації Міхеіл Саакашвілі підписав 8 вересня, проте документа на сайті досі немає.

При цьому оприлюднена біографія Ю.Марушевської суттєво відрізняється від тих відомостей, які раніше озвучував про неї М.Саакашвілі.

10 липня М.Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook: "Моїми заступниками було призначено Юлію Марушевську та Володимира Жмака. 25-річна активістка Євромайдану прославилася на весь світ своїми кліпами і телевізійними виступами на провідних світових телеканалах. Вона вела всесвітню кампанію щодо захисту свободи України. За останній рік Юлія пройшла курс навчання в Гарвардському та Стенфордському університетах, а сама вона родом із Татарбунарського району Одеської області".

Проте, як випливає з біографічної довідки на сайті ОДА, Ю.Марушевська не лише не навчалася в зарубіжних вишах, але навіть не є уродженкою Одеської області - вона народилася в с. Щербані Вознесенського району Миколаївської області.

Крім того, останні три роки - до червня цього року Ю.Марушевська була аспіранткою Київського національного університету ім. Т.Шевченка. Ніякого досвіду роботи щодо залучення інвестицій, про який говорив М.Саакашвілі, у його нового заступника також немає.

У біографічній довідці зазначено, що до призначення на посаду заступник голови Одеської ОДА Ю.Марушевська три місяці очолювала департамент Агентства з питань інвестицій та розвитку Одеської ОДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА