15:40 19.10.2015

Кількість людей, що підтримують розпуск ВР, збільшується - опитування групи "Рейтинг"

2 хв читати
Кількість людей, що підтримують розпуск ВР, збільшується - опитування групи "Рейтинг"

За останні півроку кількість людей, що підтримують ідею розпуску Верховної Ради та призначення нових парламентських виборів, збільшилася, наголошує керівник соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович.

"Рівень підтримки ідеї розпуску парламенту та призначення нових виборів Верховної Ради зріс із 34% до 47% за останні півроку, перевибори президента підтримує менша кількість людей, але все одно 43% підтримують перевибори президента (за півроку цей показник зріс на 12% - ІФ) і 44% не підтримують. І динаміка в цьому питанні позитивна", - повідомив О.Антипович на презентації результатів соціологічного дослідження групи "Рейтинг" на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

Згідно з опитуванням, діяльність президента України Петра Порошенка нині підтримують лише 22% українських громадян, тоді як 71% опитаних не задоволені його діяльністю.

О.Антипович нагадав, що одразу після президентських виборів і до кінця 2014 року задоволених діяльністю глави держави було близько 50% - "кожен другий українець сподівався і давав карт-бланш президенту".

За його словами, вже цього року "ми бачимо постійне зниження рівня задоволення діяльністю президента". Експерт зазначив, що останнім часом завдяки виборчій кампанії до місцевих органів влади і, можливо, припиненню військових дій на сході України падіння рівня довіри до діяльності президента зупинилося.

Крім того, дослідження засвідчило, що роботою голови Верховної Ради Володимира Гройсмана задоволені лише 14% респондентів, прем'єр-міністра Арсенія Яценюка - 10%, невдоволені 74% та 86% відповідно.

Під час дослідження, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" 3-12 жовтня 2015 року, методом особистого інтерв'ю опитано 3000 респондентів віком від 18 років. Похибка вибірки становить не більше ніж 1,8%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА