09:29 30.11.2015

Вілкул має подати у відставку з посади мера Кривого Рогу для повернення стабільності та спокою в місті - Шкіряк

2 хв читати
Вілкул має подати у відставку з посади мера Кривого Рогу для повернення стабільності та спокою в місті - Шкіряк

Для досягнення спокою та стабільності в Кривому Розі (Дніпропетровська обл.), Юрій Вілкул має добровільно подати у відставку з посади мера, переконаний радник глави МВС України Зорян Шкіряк.

"З огляду на напруженість ситуації і невизначеність щодо вирішення питання в юридично-правовій і політичній площині, я закликав би Юрія Вілкула вчинити по-чоловічому, проявити громадянську свідомість і добровільно скласти повноваження. Тим паче, що їх легітимність, законність рішення судів і форма недавнього "узаконення" його на посаді мера і так під великим питанням", - написав він на своїй сторінці у Facebook в неділю ввечері.

На його думку, таке рішення представника "Опозиційного блоку" одразу знизило б градус напруження в суспільстві і встановило "статус кво".

"На мій погляд, якщо Вілкул і Ко впевнені в своїх силах, то не варто непокоїтися і з останніх сил хапатися за владу, це не гідно. Вихід - вперед на повторні вибори! Варто йти і перемагати в чесній конкурентній боротьбі, без допомоги Охендовського (глава ЦВК - ІФ) і т. ін", - написав З.Шкіряк.

За словами радника МВС України, наразі ситуація в Кривому Розі спокійна. Народні депутати перебувають у постійному контакті з правоохоронними органами.

"Певне непорозуміння, яке мало місце, припинено і діалог переведено в конструктивне русло. Так і має бути. Головна функція поліції - не допустити силових протистоянь, забезпечити охорону громадського порядку та дотримання законів і Конституції України", - написав він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА