11:07 30.11.2015

У Маріуполі оброблено перші 9 протоколів із виборів мера, Бойченко набирає 66,6%

1 хв читати
У Маріуполі оброблено перші 9 протоколів із виборів мера, Бойченко набирає 66,6%

За результатами обробки дев’яти протоколів (4,2% від їх загальної чисельності), на виборах міського голови Маріуполя Донецької області, що відбулися в неділю, лідирує самовисуванець, директор із персоналу ПАТ "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча" Вадим Бойченко, за якого віддали голоси 66,6% від загальної кількості виборців, що проголосували.

Як повідомляється на порталі vybir.info із посиланням на дані територіальних виборчих комісій, за самовисуванця, голову правління харчового холдингу ТОВ "УГХТ" Юрія Тернавського проголосували 12% виборців, за представника партії "Сила людей", директора сервісного центру "Ліоком" Максима Бородіна - 8,3% виборців. Кожен з інших кандидатів отримав менше ніж 3% голосів виборців.

При цьому за результатами обробки 17 протоколів (8% від загальної чисельності) на виборах до міської ради прохідний бар'єр долають лише партії "Опозиційний блок" (59,7% голосів) та "Сила людей" (10,8%) голосів. Крім того, партії "Наш край" і "Блок Петра Порошенка "Солідарність" впритул наближаються до цього бар'єра, набираючи 4,8% та 4,7% голосів відповідно. Партії "УКРОП", "Самопоміч", "Батьківщина" набрали від 3% до 4% голосів.

Сайт vybir.info створений Українським центром громадських даних, який входить до Цивільного виборчого комітету. Дані щодо Красноармійська Донецької області, де в неділю також відбулися вибори до міської ради та міського голови, на ньому наразі не оприлюднено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА