13:23 11.05.2016

Обшук в офісі "Укргазвидобування" є наслідком коаліційних переговорів з групою "Воля народу" про надання голосів - Лещенко

2 хв читати
Обшук в офісі "Укргазвидобування" є наслідком коаліційних переговорів з групою "Воля народу" про надання голосів - Лещенко

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заявив, що обшук у головному офісі ПАТ "Укргазвидобування" є наслідком переговорів коаліції з групою "Воля народу" про надання голосів за потрібні законопроекти.

"У держкомпанії "Укргазвидобування" зранку триває обшук СБУ за підтримки спецпідрозділу "Альфа". Трохи передісторії. З минулого року з керівництва компанії "Укргазвидобування" усунули менеджерів, пов'язаних з фракцією "Воля народу", які розміщували гроші компанії на депозитах у своїх сімейних банках і закуповували обладнання через сумнівні прокладки за завищеними цінами", - написав С.Лещенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у середу.

"Вважаю нинішні обшуки прямим наслідком коаліційних торгів. Адже група "Воля народу" вже не один раз рятує коаліцію своїми голосами. Наприклад, за прем'єра Гройсмана (за призначення прем'єр-міністром Володимира Гройсмана - ІФ). Або вчора за закон, який відкриває генпрокурорство Луценка (про зміну вимог до кандидатів на посаду генерального прокурора, завдяки чому Генпрокуратуру зможе очолити лідер фракції БПП Юрій Луценко - ІФ). І тепер настав час розплати - за кожну кнопку "за" потрібно буде розплачуватися посадою, потоком, посередником, тендером, наглядачем. Саме з таких "дрібниць" і формується корупційний режим", - зазначив нардеп.

Як повідомлялося, Служба безпеки України в середу вранці, 11 травня, проводить обшук у головному офісі ПАТ "Укргазвидобування", розташованому в столиці.

"У нас обшук. Уранці прийшло СБУ з "Альфою", близько 50 осіб, маски-шоу, заблокували повністю офіс", - повідомив голова компанії Олег Прохоренко на засіданні Кабінету Міністрів у середу в Києві.

О.Прохоренко додав, що процедура обшуку не дала можливості роздрукувати демонстраційні матеріали для членів уряду.

"Нічого страшного. Ви ж нічого не боїтеся?" - запитав голову компанії прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Кабміну в середу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА