13:49 11.05.2016

Порошенко у 2014 р. передав на розвиток ЗС України 350 млн грн власних доходів, нардеп Ар'єв

2 хв читати
Порошенко у 2014 р. передав на розвиток ЗС України 350 млн грн власних доходів, нардеп Ар'єв

Президент України Петро Порошенко в 2014 році 350 мільйонів гривень зі своїх доходів передав на розвиток Збройних сил країни, нагадав під час свого виступу у Верховній Раді у відповідь на звинувачення опозиції народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Володимир Ар'єв.

Як повідомляє в середу прес-служба "Блоку Петра Порошенка", він звернувся до опозиції із закликом припинити розколювати країну і ділити громадян на чужих і своїх. "Те, що ми зараз почули, приклад того, що дехто хоче розколоти нашу країну і втілювати сценарій розділу країни на одних і інших громадян. Україна єдина і вона завжди буде боротися з зовнішньою агресією", - сказав депутат.

В. Ар'єв нагадав, що ті, хто сьогодні висувають претензії влади, як боротися з корупцією, самі беруть хабарі в прямому ефірі. "Сьогодні ми це бачимо і ці люди сьогодні вчать нас, як боротися з корупцією. Тому спочатку відповідайте за свої хабарі. Якщо інших називаєте "скотиняками", то припиніть "бикувати" самі. Можна багато ставити президенту України Петру Порошенку, але він працює в дуже складних умовах, коли є зовнішня агресія, внутрішні чвари. Президент України Петро Порошенко в 2014 році 350 млн гривень зі своїх доходів передав на розвиток Збройних сил України і це треба пам'ятати", - сказав В. Ар'єв.

Він також повідомив, що в четвер оприлюднить у себе на сторінці в Facebook дані про українські компанії, які продовжують "торгувати" з РФ.

"Ніхто зараз не говорить серед журналістів і політиків, що є інші абсолютно безвідповідальні компанії, які на сьогоднішній день співпрацюють з кримськими терористами, і йдуть проти українського законодавства судитися за свої інтереси в Московському арбітражному суді. Я опублікую ці факти у своєму блозі на Facebook і ви побачите, що ті, хто говорить, що вони європейці і за європейський вибір, насправді, співпрацюють з агресором і загарбниками", - додав В. Ар'єв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА