20:33 11.05.2016

Згуладзе продовжить в Україні реформи на посаді голови групи радників Авакова - заява

2 хв читати
Згуладзе продовжить в Україні реформи на посаді голови групи радників Авакова - заява

Екс-перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе заявляє про намір надалі брати участь у реформах в Україні на посаді голови групи радників міністра внутрішніх справ України.

"Я залишаюся в команді і, прийнявши пропозицію міністра, буду очолювати спеціально створену групу радників. Зараз виклики ще більші, адже реформа (правоохоронної системи - ІФ) триває. Я і надалі працюватиму з українцями та друзями України, будуючи лінію оборони від корупції та беззаконня. Наша команда не лише продовжить реформу поліції, а й в інших сферах, фокусуючись на стійкості досягнутого", - йдеться в заяві Е.Згуладзе, оприлюдненій на офіційному сайті МВС у середу.

Е.Згуладзе також нагадала, що в грудні минулого року, через рік із моменту її призначення на цю посаду, закінчився термін "домовленості з президентом і міністром".

"Я не пішла у грудні, аби пройти важкий перехідний шлях від міліції до поліції разом із командою та не ослабити процес реформ під час урядової кризи. Проте навіть зараз, коли сформований новий Кабінет Міністрів, я не можу залишити цю історію, яку ми робили разом", - наголосила вона.

На думку Е.Згуладзе, якщо не буде реформи судів, прокуратури, митниці і так далі, "ми не поліцію втратимо, ми втратимо шанс на іншу Україну". "Але якщо у нас вийде, то Україна змінить не лише свою долю, а й майбутнє всієї Європи. Саме в це я вірю", - сподівається вона.

Як повідомив раніше в середу міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Кабінет Міністрів на засіданні в середу задовольнив прохання Е.Згуладзе про звільнення її з посади першого заступника міністра внутрішніх справ. Він також повідомив, що Е.Згуладзе прийняла його пропозицію та продовжить роботу в команді реформ МВС, очоливши спеціальну групу радників.

Е.Згуладзе в 2005 році було призначено заступником міністра внутрішніх справ Грузії, потім вона стала першим заступником міністра внутрішніх справ, пропрацювала на цій посаді до 2012 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА