09:55 02.09.2016

Концепція Держпрограми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України стосується лише підконтрольних територій

1 хв читати
Концепція Держпрограми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України стосується лише підконтрольних територій

Міністр з питань тимчасово окупованих територій і тимчасово переміщених осіб України Вадим Черниш заявляє, що концепція Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України стосується лише підконтрольних владі територій.

"Концепція стосується лише підконтрольних владі територій", - сказав міністр із питань тимчасово окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Вадим Черниш в ефірі "5 каналу" в четвер увечері.

Він зазначив, що концепція стосується підконтрольних владі районів Донецької та Луганської областей, а також Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, на які особливо гостро вплинув конфлікт.

Міністр наголосив, що в концепції не йдеться про деокупацію окупованих територій, а про облаштування підконтрольних.

За його словами, під час розроблення концепції використовувався звіт міжнародних організацій, які оцінювали потреби територій, що постраждали від бойових дій.

На відновлення постраждалих районів, згідно з міжнародними оцінками, необхідно близько $1,5 млрд, проте ці оцінки були здійснені понад рік тому й потребують уточнення.

Як повідомлялося, 31 серпня Кабінет Міністрів України на засіданні затвердив концепцію Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА