13:41 12.10.2016

Гасло "людина понад усе" має стати ключовим для України, вважають у партії "Соціалісти"

2 хв читати
Гасло "людина понад усе" має стати ключовим для України, вважають у партії "Соціалісти"

Необхідно провести ревізію зовнішньополітичного та внутрішньополітичного курсу України, зробивши акцент на турботі держави про людину, вважають у партії "Соціалісти".

"Сьогодні саме час провести ревізію національного і зовнішньополітичного, і внутрішньополітичного курсу", - заявив голова партії "Соціалісти" Леонід Кожара на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу в Києві.

Він наголосив, що "проста людина, людина праці залишається поза увагою і держави, і керівництва, і всіх державних органів".

На думку Л.Кожари, принцип, коли громадяни існують для держави, є руйнівним. "Ми все маємо зробити, щоб держава працювала для громадян", - зазначив політик.

Лідер партії "Соціалісти" наголосив, що офіційне гасло українського керівництва "держава понад усе" необхідно поміняти на гасло "людина понад усе".

"Ми, соціалісти, вважаємо, що на сьогодні це гасло ("держава понад усе" - ІФ) необхідно замінити на гасло "людина понад усе". І зовнішній, і внутрішній політичний курс має бути підпорядкований ідеї створення робочих місць, захисту з боку держави кожного громадянина. Сьогодні, коли доходи кожного українця скоротилися більш ніж удвічі, держава має всіляко допомагати людям вижити", - зазначив Л.Кожара.

За словами Л.Кожари, нині державна ідеологія України підпорядкована питанню інтеграції України в ЄС, що передбачає повну зміну всього українського законодавства, виробничих та інших стандартів під критерії та законодавство ЄС. "Без будь-якої підтримки з боку ЄС просто так усе зламати і нічого не побудувати ми не можемо. Ми все знищуємо, при цьому усі знають, що Україна ніколи не буде членом ЄС. Виходячи з цього, терміново необхідно коригувати курс і в основу його треба ставити політику допомоги держави кожному конкретному громадянину України", - сказав лідер партії "Соціалісти".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сенатор США Грем: Путін - не легітимний президент, закликаю адміністрацію Байдена підтримати включення РФ до списку країн-спонсорів тероризму

Виділення Конгресом макрофінансової допомоги Україні критично важливе - Зеленський на зустрічі з Гремом

Президент Литви: Ми маємо бути тими, хто встановлює правила для майбутнього, не Путін

Зеленський зустрівся із сенатором США Гремом у Києві - посольство США

Боррель про EURO5 млрд військової допомоги: Ми продовжимо підтримувати Україну, чого це не коштувало б

Глава Євроради закликав зміцнити оборонний потенціал Європи, перейти в режим "воєнної економіки"

Австрія здатна очолити міжнародну коаліцію з гумдопомоги Україні - Стефанчук

Комітет із нацбезпеки обговорив поправки щодо регламентації вилучення транспорту в законопроєкті про мобілізацію - Фріз

Китай розглядає можливість участі в інавгураційному Саміті миру - посол Китаю у Швейцарії

ЄС: Російські вибори на тимчасово окупованих територіях України незаконні

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА