13:57 26.10.2016

Волонтери та активісти в Миколаєві зірвали проведення форуму "Українського вибору" Медведчука

1 хв читати
Волонтери та активісти в Миколаєві зірвали проведення форуму "Українського вибору" Медведчука

У Миколаєві громадські активісти, представники місцевого "Правого сектора" та "Азова" заблокували учасників "Південного форуму", організованого громадським рухом "Український вибір" Віктора Медведчука, повідомляє місцеве видання "НикВести".

Як повідомляє видання, учасники "Південного форуму" зачинилися в їдальні Миколаївської обласної державної адміністрації. Біля входу до будівлі ОДА зібралися громадські активісти і представники "Правого сектора" та "Азова" з метою не допустити проведення заходу.

На місці чергують працівники поліції. Вони організували кордон усередині та зовні будівлі облдержадміністрації, щоб не допустити зіткнень.

Проте кілька активістів усе ж пробралися до зали їдальні. Між ними та організаторами форуму - народним депутатом від "Опозиційного блоку" Василем Німченком та депутатом обласної ради Максимом Невінчаним зав'язалася словесна перепалка.

"Активісти заявили, що "Українському вибору" не місце в Миколаєві. Нардеп Василь Німченко намагався заговорити з ними про "бійню, яка йде третій рік", але його одразу ж заглушили криками "Ганьба". У результаті учасники форуму покинули їдальню через чорний хід, автомобіль Василя Німченка закидали землею", - повідомляє видання.

Депутат Миколаївської обласної ради Максим Невінчаний є головою територіальної ради громадської організації "Український вибір" у Миколаївській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА