16:28 26.10.2016

Гройсман в е-декларації вказав 2,4 млн грн, $870 тис. і EUR460 тис. готівки

2 хв читати
Гройсман в е-декларації вказав 2,4 млн грн, $870 тис. і EUR460 тис. готівки

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман подав електронну декларацію, в якій задекларував 2,4 млн грн, $870 тис. і EUR460 тис. готівки.

"Сьогодні завершив заповнення електронної декларації. Як я говорив раніше, для мене це не було особливо складно, оскільки протягом останніх десяти років я щороку подаю декларації на різних посадах - спочатку як мер Вінниці, потім як віце-прем'єр і голова Верховної Ради", - написав прем'єр на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу

За словами В. Гройсмана, його декларації за попередні роки є у відритому доступі, і в них зазначено його доходи і майно, яке переважно було придбано прем'єром як підприємцем ще до 2006 року, коли він прийшов у владу.

"Власне, це майно і мої корпоративні права приносили протягом багатьох років мені і моїй родині основний дохід. Разом з доходами від підприємницької діяльності моєї дружини - від мільйона гривень щорічно. Завдяки цьому на 31 грудня минулого року у мене і моєї сім'ї були багаторічні заощадження, зокрема і на банківських рахунках. Згідно з новими вимогами чинного законодавства це відображено в декларації, яку я сьогодні подав", - написав В. Гройсман.

Прем'єр задекларував 2,4 млн грн, $870 тис. і EUR460 тис. готівкових коштів. Також в декларації вказані 2 квартири, 2 будинки і 4 земельних ділянки, 20 творів мистецтва (годинник і ювелірні вироби).

Крім того, у банку "Креді Агріколь Банк" прем'єр має вклад в 2 млн 111 тис. 139 грн, у "Приватбанку" - 21 775 тис. грн та EUR16,2 тис., а в "Промінвестбанку" – 3 499 тис. грн.

Дружина прем'єра задекларувала 1,6 млн грн і $372 тис. готівкових коштів, а також 193 тис. 549 грн на депозиті в "Приватбанку".

"Сподіваюся, що мій приклад додасть сміливості тим, хто ще думає над поданням декларації. Тим, у кого чесні доходи, нема чого боятися!", - додав він.

Раніше е-декларацію подав голова Верховної Ради Андрій Парубій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА