15:45 28.10.2016

Аваков задекларував колекцію картин, ікон, зброї і вина, а також $571 тис., EURO30 тис. готівки

3 хв читати
Аваков задекларував колекцію картин, ікон, зброї і вина, а також $571 тис., EURO30 тис. готівки

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков задекларував колекцію картин, ікон, зброї і вина, а також $571 тис., 30 тис. євро та 265 тис. грн готівкових коштів.

Згідно з е-декларацією, А. Аваков разом з дружиною Інною володіє двома квартирами у м. Харкові площею 657,90 кв. м і 70,90 кв. м, і одноосібно володіє квартирою в м. Чугуєві площею 39,30 кв. м, а також земельною ділянкою в селі Коробочкине у Харківській області площею 1200 кв. м. Дружина міністра також має земельну ділянку в селі Коробочкине площею 1200 кв. м.

Також А. Аваков і його дружина задекларували картину Сергія Васильківського "Вечір на Донці" (без зазначення ціни),11 картин художника Вачагана Наразяна, картину Клягіна М.І. "Сумна пора", картину художника Шкодовського Ю. М. "Ельф-Лудильщик", літографію Пабло Пікассо, гравюру німецького художника Карла Плюкебаума "Та, що сидить на кріпосній стіні", картину художника Попова "Портрет жінки", картини Ковтуна В. І. "Успенський собор Харкова" і "Васильки з ромашками", картину Соллер Мун "Будинок у передгір'ї", інші предмети мистецтва, серед яких художні шахи, картини з бісеру, ікони; меблі, годинники (Rolex Daytona, Jaeger LeCoultre, Vacheron Constantin), сумки (Chanel, Louis Vuitton) інші коштовності та ювелірні вироби, а також колекція етикеток вина марки Mouton-Rothc.

Також А. Аваков має 20 військових казначейських облігацій серії В, придбані в 2014 році, номінальною вартістю 20 тис. грн, і 12 акцій ФК "Металіст" вартістю 3 грн. Дружина міністра має акції "АКБ " Базис" (перебуває на стадії ліквідації) вартістю 1 млн 315 тис. 607 грн та акції ПАТ "Інвестор" вартістю 210 грн.

Крім того, А. Аваков володіє 100% капіталу в італійській компанії Avitalia s.r.l. вартістю 8 млн 832 тис. грн, 99,99% капіталу в ТОВ "Трастова компанія Авакова" (в стадії ліквідації) вартістю 205 тис. 478 грн (0,01% цієї компанії – у сина А. Авакова Олександра).

Дружина В. Авакова є бенефіціарним власником ПАТ "Інвестор", "Інвестор Еліт Буд", "Дослідницький центр медіатехнологій", ПП "Органіка 2007", "Інвестор охорона сервіс", ТОВ "Вітер", ТОВ "Бедж", ТОВ "Енергетичні машини", ТОВ "Інвестор-фонд", ТОВ "Телекомпанія АТН", "Інвестор Еліт Сервіс" ТОВ "Видавничий дім Інвестор".

Сам міністр А. Аваков зазначив в е-декларації, що володіє авторськими правами на "сценарій у вигляді рюкзаків, з газетними вирізками" вартість 1 млрд рублів, або 1 грн.

Міністр у 2015 році задекларував дохід у вигляді зарплати у розмірі 228 тис. 414 грн, дохід від відчуження рухомого майна (окрім цінних паперів) 1 млн 450 тис. грн. Дружина Інна в 2015 році отримала 187 тис. 153 грн зарплати і 2 млн 230 тис. грн від відчуження рухомого майна (крім цінних паперів).

А. Аваков разом з дружиною володіє дорогоцінними (банківськими) металами вартістю 200 тис. грн. Також міністр зберігає на рахунках у "Ощадбанку" 14 122 тис. грн, в "Укрексімбанку" 218 174 тис. грн, в "Альфа-банку" 31 грн і в готівкових коштах 265 тис. грн, $571 тис., Є30 тис. і 2 тис. 100 британських фунтів

Дружина міністра зберігає в "УныКредитБанку" 148 тис. 640 грн і має 1 млн 300 тис. грн, $275 тис. і 30 тис. євро

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА