15:28 29.10.2016

Світлична задекларувала 2 квартири, Pegeaut 2014 р. в. і недобудований гараж

2 хв читати
Світлична задекларувала 2 квартири, Pegeaut 2014 р. в. і недобудований гараж

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична заповнила щорічну електронну декларацію за 2015 р., згідно з якою вона володіє двома квартирами в Харкові площею 32,70 і 47,10 кв. м вартістю на момент придбання 126,25 тис. грн 15,04 тис. грн відповідно), а також їй належить 50% квартири площею 52,20 кв. м у Вовчанську (Харківська обл).

Згідно з декларацією Ю.Світличної, їй також належить автомобіль Pegeaut 2014 року випуску, який на момент купівлі коштував 320 тис. грн. Крім зарплати за основним місцем роботи в Харківській ОДА (124 тис. 711 грн), у 2015 р. Ю.Світлична як доцент кафедри міжнародної економіки Харківського держуніверситету харчування і торгівлі отримала за сумісництвом 9 тис. 1 грн.

Крім того, Ю.Світлична вказала в декларації недобудований гараж у Харкові, що належить третій особі, а також кошти, розміщені на рахунках в "ПриватБанку" ($725, EUR121, 2 тис. 174 грн і 1 грн), і готівку ($17 тис., EUR5 тис. і 50 тис. грн).

Згідно з декларацією, Ю.Світлична входить до виконавчого комітету Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Як повідомлялося, 15 жовтня президент України Петро Порошенко призначив головою Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну і представив її активу Харківської області.

Ю. Світлична, 1984 р.н, закінчила в 2005 р Харківський державний університет харчування і торгівлі за фахом "міжнародна економіка" (отримала диплом з відзнакою і спеціальність економіст-міжнародник), а в 2012 р. - Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при президенті України. Кандидат наук з державного управління. Депутат Харківської області від "БПП-Солідарність", голова однойменної депутатської фракції. До призначення головою ХОДА працювала заступником і першим заступником голови Харківської обласної державної адміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА