16:45 23.11.2016

Ситуація з висловлюванням про "генетику" - добре опрацьована російськими пропагандистами історія, вважає Нищук

1 хв читати
Ситуація з висловлюванням про "генетику" - добре опрацьована російськими пропагандистами історія, вважає Нищук

Міністр культури України Євген Нищук вважає, що ситуація навколо його висловлювання про "генетику" є добре відпрацьованою російськими пропагандистами історією.

"Це насправді добре опрацьована історія конкретних хороших російських пропагандистів, які почали приписувати, що ж він там має на увазі про генетику", - сказав він на брифінгу в Києві в середу.

За словами міністра, цю історію почала активно розкручувати з подачі російських ЗМІ. "Мене ніхто за всю мою діяльності, під час якої я на Донбасі неодноразово був з вистами, де я отримав кращу чоловічу роль за роль Єсеніна російською мовою, мене ніхто не може запідозрити в якійсь неповазі або обвинуваченні когось", - додав міністр.

Є. Нищук ще раз вибачився перед тими, кого могли зачепити його слова, і зазначив, що він є абсолютно толерантною людиною і не хотів когось образити.

Як повідомлялося, 22 листопада на ток-шоу "Свобода слова" на каналі ICTV Є. Нищук сказав: "Ситуація, що склалася на сході і півдні, - прірва свідомості. Більше того, коли ми говорили про генетику в Запоріжжі, на Донбасі, то це міста завезені. Немає там ніякої генетики – це свідомо завезені. Черкаси - славний гетьманський і Шевченків край. Сам місто Черкаси наполовину завезене. Чому? Тому що боялися шевченківського духу. Це була технологія Радянського Союзу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА