18:24 19.12.2016

Тимошенко, критикуючи політику керівництва НБУ, плутає приватні інтереси з державними - Ар'єв

2 хв читати
Тимошенко, критикуючи політику керівництва НБУ, плутає приватні інтереси з державними - Ар'єв

Народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка") Володимир Ар'єв вважає, що коментар лідера фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко щодо політики керівництва Національного банку України у ситуації з ПриватБанком свідчать про її бажання зберегти напівлегальні схеми.

"Коментуючи ситуацію з ПриватБанком, ЮВТ (Юлія Володимирівна Тимошенко - ІФ) знову переплутала приватні інтереси з державними. Бо заявити про "зачистку банківської системи" міг зробити лише той політик, який хоче зберегти і законсервувати сірі і напівлегальні схеми, за рахунок яких існували банки, які схлопнулись ", - написав депутат на своїй сторінці у Facebook.

На його думку, внесення Приватбанку до цього списку було суто маніпулятивним і покликаним посіяти паніку серед мільйонів клієнтів, "що буде використана нею у власних політичних цілях".

"Насправді ніякої "зачистки" Приватбанку не сталося. А ось сама Юлія Володимирівна мала б згадати, як допомагала Коломойському (бізнесмен, один із власників Приватбанку Ігор Коломойський – ІФ) отримувати контроль над "Укрнафтою" за кілька днів до поразки на виборах 2010 року. Тільки цього разу Коломойський, наразі здається, повів себе з точки зору здорового глузду і розуміння ситуації та її наслідків. А Тимошенко продемонструвала чиї інтереси для неї важливіші", - висловив думку В. Ар'єв.

Раніше в понеділок Ю. Тимошенко на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради заявила, що глава НБУ Валерія Гонтарєва очолює програму зачистки банківської системи в Україні: "Те, що триває масштабна зачистка банківської системи України, – це очевидно. 85 банків впали, очолює програму знищення українських банків Гонтарева".

За її словами, над головою НБУ і над Фондом гарантування вкладів стоїть глава держави і без його відома програма ліквідації банківської системи не може проводитися. А ПриватБанк - ще один крок у цій програмі, вважає Ю. Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА