14:39 29.12.2016

У Києві викрито шахраїв, які намагалися незаконно продати квартири на $20 млн

1 хв читати
У Києві викрито шахраїв, які намагалися незаконно продати квартири на $20 млн

Співробітники Служби безпеки України і прокуратури припинили в Києві діяльність групи шахраїв, які за підробленими документами намагалися здійснити відчуження і продати столичну нерухомість (загальна ринкова вартість $20 млн).

Як повідомляє в четвер прес-центр СБУ, зловмисники протиправно заволоділи багатоповерховим будинком у Шевченківському районі і чотирма квартирами в Подільському районі столиці, їх ринкова вартість становить $20 млн.

Співробітники СБУ затримали шахраїв в одному з київських ресторанів при спробі продажу нерухомості.

Під час обшуків в офісах, квартирах і будинках "ділків" правоохоронці вилучили підроблені печатки, штампи, кліше підписів посадових осіб фірм-забудовників та підроблені документи, що підтверджують їх незаконну діяльність.

Двом затриманим повідомлено про підозру по 1 ч., ч. 3 ст. 358 і ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. Триває слідство. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За інформацією прес-служби прокуратури Києва, одним з організаторів злочинної схеми виявилася член однієї з політичних партій та помічник народного депутата Верховної Ради VII скликання.

У прокуратурі пояснили, що, використовуючи підроблені документи, зловмисники реєстрували квартири на підставних осіб За такою схемою вони незаконно переоформили право власності на чотири квартири в елітній новобудові на Подолі та багатоповерхівку у Шевченківському районі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА