12:10 27.01.2017

Порошенко відвідає Берлін та зустрінеться з Меркель

1 хв читати
Порошенко відвідає Берлін та зустрінеться з Меркель

Президент України Петро Порошенко в понеділок, 30 січня, здійснить візит до Берліна, де проведе переговори з канцлером ФРН Ангелою Меркель, а також зустрінеться з президентом бундестагу Норбертом Ламмертом та віце-канцлером Зігмаром Габріелем.

"30 січня президент України Петро Порошенко здійснить візит до Федеративної Республіки Німеччина. Плануються переговори глави Української держави з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель. П.Порошенко також проведе зустрічі з президентом бундестагу Норбертом Ламмертом, віце-канцлером Німеччини Зігмаром Габріелем та представниками німецьких ділових кіл", - повідомляє прес-служба президента.

Раніше про майбутній візит П.Порошенка до Берліна повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко. За його словами, основною темою переговорів з А.Меркель стане ситуація на Донбасі та реалізація Мінських угод.

Як повідомило агентству джерело, під час візиту П.Порошенко також зустрінеться з керівництвом німецького парламенту, віце-канцлером Зігмаром Габріелем, якого розглядають на посаду глави МЗС, Франком-Вальтером Штайнмаєром, який незабаром складе повноваження глави МЗС Німеччини.

За словами співрозмовника агентства, під час цих зустрічей обговорюватиметься широкий спектр питань, що, зокрема, стосуються угоди про асоціацію та перспектив безвізового режиму для громадян України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА