11:57 03.02.2017

Росія штурхає міжнародні договори "у хвіст і в гриву" – Лукашенко

2 хв читати
Росія штурхає міжнародні договори "у хвіст і в гриву" – Лукашенко

Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що глава ФСБ Росії "одним розчерком пера" перекреслив міждержавну угоду між Білоруссю і РФ на кордоні.

"Існують міждержавні договори та угоди, і один якийсь міністр, нехай навіть сильний, фсбешник та інше, одним розчерком пера поставив хрест на всіх домовленостях, видавши свій наказ - 801, 802, 803. Я називаю навіть номери цих наказів", - сказав О. Лукашенко в п'ятницю на зустрічі з журналістами в Мінську.

Глава Білорусі наголосив, що його країна "жодного (міждержавного з РФ) договору не порушила". "Росія штурхає їх у хвіст і в гриву", - зазначив О. Лукашенко.

Він заявив, що російсько-білоруські відносини переживають кризу, а одна з причин цього - певні сили в керівництві РФ, дії яких розходяться з позицією глави держави.

"Дійсно, там (в Росії) різні сили. На жаль, вони сьогодні різні і в керівництві країни. І, що дуже погано, що деякі речі розходяться з думкою і рішеннями самого президента", - сказав О. Лукашенко.

Розповідаючи про відносини з Росією, глава Білорусі зазначив: "останнім часом ситуація розвивається не дуже. Але ще раз наголошую: сили там різні. І він, президент (Володимир Путін), прямо мені каже: "Ти не звертай уваги. Те, що ти мені сказав, я навіть цього не знаю, у нас настільки цей спектр..." Знає, не знає, що, напевно, знає, але не наважився сказати і т. д.".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА