09:53 07.03.2017

Порошенко і Маурер засудили загострення ситуації в Авдіївці та обговорили кроки щодо недопущення повторних інцидентів

1 хв читати
Порошенко і Маурер засудили загострення ситуації в Авдіївці та обговорили кроки щодо недопущення повторних інцидентів

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з президентом Міжнародного комітету Червоного Хреста Петером Маурером, обговорив поглиблення взаємодії з МКЧХ з метою імплементації гуманітарних аспектів Мінських домовленостей і засудили загострення ситуації з безпекою в Авдіївці.

"Сторони засудили нове загострення ситуації навколо Авдіївки, що, зокрема, призвело до чергового припинення роботи Донецької фільтрувальної станції і поставило під загрозу водопостачання цілого регіону. Були обговорені можливі кроки для попередження виникнення таких інцидентів у майбутньому", - повідомляє прес-служба глави Української держави за підсумками зустрічі П. Порошенка та П. Маурера в понеділок у Києві.

Глава Української держави висловив вдячність за масштабну програму допомоги, яку МКЧХ надає Україні для подолання наслідків тривалої російської агресії.

П. Порошенко наголосив високий інтерес України до подальшого поглиблення взаємодії з МКЧХ, зокрема, з метою імплементації гуманітарних аспектів Мінських домовленостей.

"Як було зазначено, залучення МКЧХ має важливе значення для сприяння визволенню заручників, пошуку зниклих безвісти, надання гуманітарної допомоги громадянам, які продовжують перебувати на окупованих територіях тощо", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА