17:48 27.03.2017

Порошенко обговорив із главами делегацій саміту ГУАМ створення центру Східного партнерства із боротьби з кіберзлочинність

1 хв читати
Порошенко обговорив із главами делегацій саміту ГУАМ створення центру Східного партнерства із боротьби з кіберзлочинність

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з главами делегацій держав-членів Організації за демократію та економічний розвиток – ГУАМ (Грузія, Україна, Азербайджан, Молдова), під час якої сторони обговорили координацію взаємодії у сфері боротьби з тероризмом, кіберзлочинністю.

Як повідомила в понеділок прес-служба президента України, П. Порошенко прийняв прем'єр-міністра Грузії Георгія Квірікашвілі, прем'єр-міністра Молдови Павла Філіпа і віце-прем'єр-міністра Азербайджану Ісмета Дурсун огли Абасова.

Глава Української держави високо оцінив результати саміту глав урядів держав-членів ГУАМ у Києві, "які мають вагоме значення для запуску зони вільної торгівлі ГУАМ".

За інформацією прес-служби президента України, під час зустрічі наголошувалося на необхідності посилення співпраці з міжнародними партнерами як передумова активізації економічного виміру в рамках ГУАМ.

"Сторони обговорили питання посилення співпраці у сфері безпеки як у форматі ГУАМ, так і Східного партнерства. Зокрема, йшлося про створення Регіонального центру Східного партнерства із боротьби з кіберзлочинністю, а також координації взаємодії у сфері боротьби з тероризмом", - зазначено в повідомленні.

Учасники зустрічі підтвердили солідарну підтримку суверенітету, територіальної цілісності та непорушності міжнародно визнаних кордонів держав-учасниць ГУАМ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА