14:25 28.04.2017

Парцхаладзе залишає посаду голови Київського обласного осередку "БПП "Солідарність"

2 хв читати
Парцхаладзе залишає посаду голови Київського обласного осередку "БПП "Солідарність"

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе вирішив піти з посади голови Київської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і зосередитися на діяльності в Міністерстві, поширивши досвід успішно реалізованих проектів в Київській області на всю Україну.

"Зараз я працюю на новій посаді заступника міністра в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. І, на жаль, не можу приділяти належну увагу Київської області, вирішувати всі необхідні питання. У Міністерстві переді мною стоять досить глобальні завдання - поширити позитивний досвід Київської області на всю Україну. і я хочу приділити цьому максимально свій час і сили. Тому попросив розглянути мою заяву про складання повноважень голови Київської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Щойно на з'їзді партії затвердили це рішення ", - написало він на своїй сторінці в Facebook.

Очолюючи партійний осередок Київського регіону, а також за час роботи в області на посаді першого заступника голови обладміністрації, Л.Парцхаладзе вдалося реалізувати успішні ініціативи:

1. Створення нової концепції надання адмінпослуг у форматі сучасного центру "Документ-сервіс "ГОТОВО!" Головні принципи - прозорість, простота і швидкість.

2. Створення нового типу сучасних шкіл - "Новий освітній простір". Пілотний проект реалізований у школі в селі Путрівка Васильківського району Київської області. В регіоні заплановано оновлення 14 шкіл в форматі НОП до кінця 2017 року.

У Мінрегіоні, як заступник міністра, Л.Парцхаладзе відповідає за будівельний блок. Крім того, розробляються і плануються до запуску значущі соціальні ініціативи в регіонах України: створення сучасних центрів з надання якісних адміністративних послуг; створення шкіл за стандартом "Новий освітній простір" спільно з Міністерством освіти і науки; створення Центрів безпеки громадян спільно з Міністерством внутрішніх справ і Державною службою з надзвичайних ситуацій; створення сучасних медичних амбулаторій спільно з Міністерством охорони здоров'я.

У листопаді 2016 року Л. Парцхаладзе був призначений заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

З 2014 року він очолював Київського територіальну організацію політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА