16:15 15.06.2017

Порошенко обговорив з главами МЗС Литви та Швеції координацію зусиль із протидії реалізації "Північного потоку-2"

1 хв читати
Порошенко обговорив з главами МЗС Литви та Швеції координацію зусиль із протидії реалізації "Північного потоку-2"

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із главами зовнішньополітичних відомств Литви та Швеції Лінасом Лінкявічюсом та Маргот Вальстрьом, під час якої сторони обговорили питання взаємодії між державами на міжнародній арені.

"Було домовлено про подальшу спільну роботу з литовською та шведською сторонами з метою консолідації міжнародної допомоги Україні для забезпечення подальшого прогресу на шляху європейських реформ. Окрему увагу було приділено координації зусиль з метою протидії реалізації антиєвропейського проекту "Північний поток-2", - повідомляє в четвер прес-служба глави Української держави за підсумками зустрічі.

П.Порошенко також подякував міністрам за активні політичні позиції щодо підтримки незалежності та територіальної цілісності України. Окрім цього, він висловив вдячність за значну практичну допомогу, яку Литва та Швеція надають для протидії російській агресії та подолання її наслідків.

"Було привернуто увагу до триваючого брутального порушення Кремлем Мінських домовленостей, що спричиняє подальше ускладнення безпекової та гуманітарної ситуації на Донбасі. Відзначено, що все частіше ціллю для обстрілів із застосуванням забороненого озброєння стають мирні мешканці і цивільні об'єкти", - йдеться в інформації.

Міністри закордонних справ Литви та Швеції привітали Україну з отриманням безвізового режиму для поїздок до держав-членів ЄС, відзначивши значні реформаторські зусилля України для забезпечення такого результату.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА