10:12 07.07.2017

Гройсман та британські парламентарії обговорили перебіг реформ в Україні та ситуацію на Донбасі

2 хв читати
Гройсман та британські парламентарії обговорили перебіг реформ в Україні та ситуацію на Донбасі

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з депутатами Парламенту Великобританії зазначив, що Київ і Лондон виходять на новий рівень співпраці, повідомляє прес-служба секретаріату українського уряду в четвер увечері.

"Сьогодні відбулася конференція про реформи в Україні, вчора відбулася зустріч з прем'єр-міністром Терезою Мей. Як колишній спікер парламенту, вважаю, що група з міжпарламентських зв'язків є хорошим каналом взаємодії на парламентському рівні та координації спільних дій. Ми відчуваємо вашу принципову, постійну підтримку. ми вважаємо, що зараз ми виходимо на новий рівень (співпраці - ІФ)", - заявив В.Гройсман на зустрічі з головою та членами багатопартійної парламентської групи у зв'язках Парламенту Великобританії з Верховною Радою, що відбулася в рамках його офіційного візиту до цієї країни.

Прем'єр-міністр України розповів членам міжпарламентської групи про основні реформи українського уряду та досягнуті зрушення, зокрема у сфері боротьби з корупцією, державних електронних закупівель, публічності державних реєстрів, системи електронної декларування.

"Реформи йдуть, Україна змінюється, економіка відновлюється. Це треба посилювати, і я вдячний вам за вашу підтримку", - зазначив В.Гройсман.

Під час бесіди сторони також розглянули ситуацію на Донбасі. Український прем'єр поінформував британських парламентаріїв про щоденні обстріли та необхідність протистояння викликам не лише військової агресії, а й енергетичної, економічної та інформаційної.

"Ми маємо серйозний виклик. Підтримуючи, допомагаючи Україні, ми всі разом рятуємо демократичний світ", - зазначив В.Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА