15:43 13.07.2017

Янукович не доручав своїм адвокатам взаємодіяти з держзахисником Мешечеком

1 хв читати
Янукович не доручав своїм адвокатам взаємодіяти з держзахисником Мешечеком Екс-президент України Віктор Янукович не доручав своїм адвокатам, яких він відкликав із судового процесу у справі про державну зраду, взаємодіяти з призначеним йому за рішенням Оболонського районного суду Києва державним захисником Віталієм Мешечеком, зазначає адвокат Віталій Сердюк. "Хочу нагадати, що Віктор Янукович відкликав нас, як своїх захисників, із судового процесу про державну зраду. Жодних доручень від Віктора Януковича щодо комунікацій з адвокатом Віталієм Мешечеком не надходило", - наводить слова В.Сердюка прес-служба адвокатського об'єднання "Aver Lex". Читайте також: Янукович має брати участь у суді в режимі відеоконференції - держадвокат Адвокат також заявляє про протиправність залучення до участі в суді над В.Януковичем державного захисника. "Навіть ця спроба надати процесу вигляду законності була здійснена судом з порушеннями законодавства - суд укотре не поінформував Віктора Януковича належним чином про прийняте рішення, як того вимагає чинне законодавство", - вказав В. Сердюк. Як повідомлялося, на першому засіданні Оболонського суду за участю В.Мешечека 12 липня в процесі була оголошена перерва до 13 серпня, щоб призначений В.Януковичу держадвокат міг ознайомитися з матеріалами справи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА