16:16 11.08.2017

Посланник уряду Німеччини з питань децентралізації відвідає Україну наступного тижня

2 хв читати
Посланник уряду Німеччини з питань децентралізації відвідає Україну наступного тижня

З 14 до 19 серпня Україну відвідає професор Георг Мільбрадт (Georg Milbradt), спеціальний посланник уряду Німеччини з питань реформ, зокрема у сфері управління і децентралізації, повідомляє посольство Німеччини в Україні.

"На запрошення президента України федеральному уряду вдалося залучити прем'єр-міністра у відставці пана Мільбрадта як спеціального посланника з питань реформ в Україні, зокрема в сфері управління та децентралізації. Як консультант в Україні та інших країнах професор Мільбрадт має багаторічний досвід у цій сфері", - йдеться в повідомленні посольства.

У німецькому посольстві зазначили, що запрошення президента України адресовано всім державам-членам G7 та охоплює сім відібраних сфер реформ.

Мандат професора Г.Мільбрадта розрахований на один рік.

Г.Мільбрадт вивчав в Мюнстері економічну теорію, право і математику. У листопаді 1990 року був призначений міністром фінансів Республіки Саксонія і відповідав за реорганізацію управління фінансами, будівництвом і нерухомістю цієї федеральної землі, а також формував процес трансформації від соціалістичного планового господарства до устрою на основі ринкової економіки.

З 2002 до 2008 рік він був прем'єр-міністром Республіки Саксонія. Під час своєї роботи в саксонському уряді був також членом Бундесрату. З 1995 року - професор публічних фінансів, зараз викладає у Технічному університеті Дрездена.

Раніше віце-прем'єр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко анонсував початок роботи посланника уряду Німеччини з питань децентралізації з вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА