17:00 22.08.2017

Стаття в NYT є відвертанням уваги світової спільноти від можливої участі РФ у ракетних програмах КНДР - доповідь Турчинова

1 хв читати
Стаття в NYT є відвертанням уваги світової спільноти від можливої участі РФ у ракетних програмах КНДР - доповідь Турчинова

Стаття у виданні "The New York Times" про можливу причетність України до постачань ракетних двигунів у Північну Корею є відволіканням уваги світової спільноти від передбачуваної участі Росії в реалізації ракетних програм КНДР, сказано в доповіді секретаря РНБО України Олександра Турчинова президенту України Петру Порошенко.

Згідно з доповіддю О.Турчинова, який очолює робочу групу з питань перевірки інформації зі статті газети "The New York Times", текст якої поширила у вівторок прес-служба РНБО, Росія протягом тривалого часу реалізує проти України ворожу політику, наслідками якої є анексія Криму і окупація частини східних регіонів України. Також РФ, крім ведення бойових дій, використовує "ретельно сплановані інформаційні провокації для системної дискредитації України як надійного і прогнозованого партнера", зокрема в таких дражливих для міжнародної спільноти сферах, як військово-технічне співробітництво.

"Одним із завдань таких провокацій є маніпуляція громадською свідомістю з метою маскування РФ власної активної участі в багатьох деструктивних кампаніях. Робоча група вважає статтю у виданні" The New York Times "від 14 серпня 2017 елементом інформаційного прикриття і відволікання уваги світової спільноти від передбачуваної участі РФ в реалізації північнокорейських ракетних програм ", - сказано в доповіді.

Зазначено, що робоча група одноголосно дійшла аргументованих висновків, які повністю спростовують причетність України до реалізації програм з розробки балістичних ракет Північної Кореї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА