10:50 23.08.2017

Глава Міноборони і секретар РНБО переконані у відновленні територіальної цілісності України

2 хв читати
Глава Міноборони і секретар РНБО переконані у відновленні територіальної цілісності України

Міністр оборони України Степан Полторак переконаний, що незабаром Державний прапор України буде піднято в усіх населених пунктах на Донбасі.

"Я переконаний, що вже близька та мить, коли Державний прапор України піднімуть у всіх містах і селах українського Донбасу, як символ єдності України і непорушності її кордонів", - йдеться у привітанні глави оборонного відомства у зв'язку з Днем Державного прапора України, розміщеному на його сторінці в соцмережі Facebook у середу.

На переконання С.Полторака, сьогодні, під час перевірки української держави на історичну зрілість, підняття прапора має особливе значення для учасників антитерористичної операції, які щодня в бойових умовах, під кулями проросійських найманців і регулярних російських військ, захищають нашу Батьківщину від терористичної загрози".

С.Полторак нагадав, що державними та відомчими нагородами було нагороджено понад 56 тис. захисників України. "За виняткову мужність і героїзм, силу духу у боротьбі за незалежну українську державу 32 офіцерам Збройних сил України присвоєно високе звання - "Герой України". Шістнадцять з них героїчно загинули, захищаючи Україну", - сказав він.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов також переконаний у швидкому поверненні Державного прапора на всю територію Донецької та Луганської областей.

"Окроплені кров'ю, пробиті кулями Державні Прапори як найвищу святиню бережуть наші воїни. З Державними Прапорами наші бійці здобувають перемогу, крок за кроком звільняючи Україну від агресора. Мине час, і синьо-жовтий прапор - уособлення мирного неба і благословенної землі - замайорить над усією територією України: від Львова до Луганська, від Донецька до Севастополя", - йдеться у привітанні, розміщеному на сайті РНБО в середу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА