15:02 07.09.2017

Введення миротворців ООН на окупований РФ Донбас стабілізує ситуацію та припинить кровопролиття

2 хв читати
Введення миротворців ООН на окупований РФ Донбас стабілізує ситуацію та припинить кровопролиття

Пропозиція президента України Петра Порошенка про введення миротворчого контингенту ООН на окуповану Російською Федерацією територію Донбасу стабілізує ситуацію і припинить кровопролиття, заявляють у "Народному фронті".

"Якщо ми будемо говорити про введення миротворчого контингенту від лінії розмежування до державного кордону між Україною і Російською Федерацією з абсолютним контролем цієї території, зупинкою постачання бойовикам патронів, палива, всієї російської військової техніки - все це стабілізує ситуацію, зупинить кровопролиття і не дасть можливості продовжувати російську агресію", - сказав журналістам перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, коментуючи звернення президента у Верховній Раді в четвер.

Він також підкреслив, що ідея влади Російської Федерації розмістити миротворчий контингент ООН лише на лінії розмежування - безперспективна.

"Якщо ми говоримо про ідею Російської Федерації поставити миротворчий контингент лише на лінії розмежування - це абсолютний нонсенс, і я не бачу в цьому перспектив. І Україна ніколи не допустить і не погодиться з цим", зазначив А.Тетерук.

У свою чергу голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що депутати його фракції готові підтримати озвучену президентом України під час звернення ініціативу щодо зняття депутатської недоторканності.

"Фракція "Народного фронту" віддала всі свої голоси в першому читанні за зняття депутатської недоторканності. Ми голосували за зняття депутатської недоторканності депутатів з нашої фракції. Для нас це не є головним питанням. Якщо буде винесено в залу - ми будемо голосувати за зняття депутатської недоторканності", - сказав М.Бурбак журналістам в Раді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА