12:38 12.09.2017

Тимошенко та ще деяких нардепів внесено до бази центру "Миротворець"

2 хв читати
Тимошенко та ще деяких нардепів внесено до бази центру "Миротворець"

Лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко потрапила на сторінки інтернет-ресурсу "Миротворець" за незаконний перетин державного кордону України.

"Незаконний перетин державного кордону України. Напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов'язків з охорони державного кордону України у складі групи осіб. Участь у підготовці незаконного перетину державного кордону України особою без українського громадянства. Маніпулювання суспільно значимою інформацією", - йдеться на сайті "Миротворця".

Крім того, до бази "Миротворця" потрапили народні депутати Сергій Власенко (фракція "Батьківщина") і позафракційні Дмитро Добродомов та Юрій Дерев’янко за незаконний перетин держкордону.

Як повідомлялося, 10 вересня М.Саакашвілі прибув в Україну. Його прибічники, які зібралися біля ПП "Шегині", прорвали кордон з українського боку. Під час інциденту 11 бійців Національної поліції та 5 прикордонників дістали тілесні ушкодження.

Поліція Львівської області відкрила кримінальне провадження за фактом прориву кордону за ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Згодом було відкрито ще і кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (опір працівникам правоохоронних органів під час виконання ними службових обов'язків).

Народний депутат із фракції "Народний фронт", радник глави МВС Антон Геращенко повідомив про незаконний перетин кордону п'ятьма народними депутатами та екс-главою СБУ Валентином Наливайченком. "Список народних депутатів України, які незаконно перетнули кордон України разом із провокатором Саакашвілі: Юлія Тимошенко, Сергій Власенко, Юрій Дерев’янко, Павло Костенко, Дмитро Добродомов", - написав А.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Центр "Миротворець" позиціонує себе як незалежна недержавна організація, створена групою науковців, журналістів і фахівців з питань дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку. За інформаційної підтримки Центру "Миротворець" було створено однойменний сайт. Зокрема, сайт фіксує інформацію "щодо тих об'єктів дослідження, в діях яких є ознаки злочинів проти національної безпеки України, життя та здоров'я людини, миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА