17:18 19.09.2017

Новим виконавчим директором фонду "Відродження" призначено Олександра Сушка

1 хв читати
Новим виконавчим директором фонду "Відродження" призначено Олександра Сушка

Новим виконавчим директором Міжнародного фонду "Відродження" (МФВ) призначено Олександра Сушка, який розпочне виконання обов'язків із 1 січня 2018 року.

"У зв'язку з проханням чинного виконавчого директора Євгена Бистрицького до засновника Міжнародного фонду "Відродження" Джорджа Сороса про завершення роботи на посаді виконавчого директора Фонду, засновник Фонду за поданням правління МФВ ухвалив рішення щодо призначення Олександра Сушка, чинного голови правління Фонду, новим виконавчим директором", - йдеться в повідомленні на сайті Фонду у вівторок.

Зазначено, що це рішення засновника враховує підсумки чотиримісячного відкритого конкурсу на посаду виконавчого директора Фонду (квітень-липень цього року), який не виявив переможця.

"Новий виконавчий директор набуває повноважень 1 січня 2018 року, одночасно зі складанням повноважень чинним виконавчим директором", - йдеться в повідомленні.

На засіданні правління Міжнародного фонду "Відродження" 14 вересня 2017 року члена правління Ольгу Айвазовську, голову правління всеукраїнської громадської організації Громадянська мережа "ОПОРА", було обрано заступником голови правління Фонду.

Як зазначено, О.Сушко складає повноваження голови правління Фонду з 1 січня 2018 року. З цієї миті О.Айвазовська, заступник голови правління, виконуватиме обов'язки голови правління МФВ до завершення процедури призначення нового голови.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА