17:57 27.09.2017

Прикордонники не пустили до України євродепутата від угорської партії "Йоббік"

1 хв читати
Прикордонники не пустили до України євродепутата від угорської партії "Йоббік"

Українські прикордонники не пустили в країну депутата Європарламенту від угорської партії "Йоббік" Христину Морваї (Krisztina Morvai), якій Служба безпеки України раніше заборонила в'їзд до липня 2019 року, повідомив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.

"Близько 15-ї години на Закарпатті на кордоні з Угорщиною співробітники Держприкордонслужби виявили і не пропустили до України угорського політичного діяча, якому Служба безпеки України заборонила в'їзд до липня 2019 року. Депутат Європарламенту від угорської радикальної партії" Йоббік "Морваї Крістіна (Morvai Krisztina) прибула до пункту пропуску "Лужанка", - написав О.Слободян на сторінці у Facebook у середу.

За його даними, під час паспортного контролю прикордонники виконали доручення СБУ стосовно політика. Їй вручено рішення про відмову в перетині державного кордону із зазначенням правових підстав щодо обмеження в праві в'їзду до України.

О.Слободян поінформував, що за наявною інформацією К.Морваї в 2014 році відвідувала тимчасово непідконтрольні території окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) і висловлювала підтримку самопроголошеним керівникам на цих територіях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА