10:53 28.09.2017

Facebook заблокував перед виборами в Німеччині десятки тисяч фальшивих акаунтів

1 хв читати
Facebook заблокував перед виборами в Німеччині десятки тисяч фальшивих акаунтів

За місяць до виборів у Бундестаг в Німеччині компанія Facebook заблокувала "десятки тисяч фейкових акаунтів", йдеться в повідомленні віце-президента із зв'язків з громадськістю у країнах Європи, Близького Сходу та Азії компанії Facebook Річарда Аллана.

"Для того, щоб запобігти зловживанням під час використання нашої соціальної мережі, ми провели масове видалення фейкових акаунтів... За місяць до виборів ми видалили в Німеччині десятки тисяч фальшивих акаунтів", – наголошується в повідомленні.

У ньому також йдеться, що Facebook взаємодіяв з владою Німеччини, зокрема – з Федеральною службою з інформаційної безпеки Німеччини (Bundesamt fur Sicherheit in der Informationstechnik – BSI). Facebook провів навчання членів Бундестагу і кандидатів на виборах з питань інформаційної безпеки. У зв'язку з виборами між Facebook і BSI було налагоджено канал передачі інформації, що стосується питань безпеки в контексті виборів в Бундестаг.

"Ці зусилля ускладнили поширення неправдивої інформації під час цих виборів, і вона рідше з'являлася в розділі новин соціальної мережі. Дослідження засвідчують, що кількість фейкових новин під час цих виборів була дуже невеликою. Ми багато чого навчилися, і будемо застосовувати отриманий досвід під час наступних виборів", – йдеться в повідомленні Р.Аллана.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА