08:35 10.10.2017

Україна й Туреччина підписали низку угод про співпрацю, зокрема контракти в оборонній сфері

1 хв читати
Україна й Туреччина підписали низку угод про співпрацю, зокрема контракти в оборонній сфері

Президент України Петро Порошенко та президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган за результатами VI засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною підписали спільну заяву та План дій щодо розвитку двосторонніх відносин між Україною і Туреччиною на 2017-2019 рр.

Як повідомляється на офіційному сайті глави української держави, також було підписано контракти між українськими та турецькими компаніями в оборонній сфері.

Крім того, за підсумками Стратегічної ради було підписано меморандум про співробітництво між Дипломатичною академією України при МЗС і Дипломатичною академією Турецької Республіки про готовність двох навчальних закладів до розвитку співпраці в освітній сфері, обміну науковим досвідом та розвитку навчальних програм.

Також було підписано угоду між урядами України та Туреччини про внесення змін до міжурядової угоди про взаємне сприяння та захист інвестицій. Документ визначає порядок сприяння залученню взаємних інвестицій із Туреччини в Україну та з України в Туреччину, визначає механізм їх взаємного захисту на територіях обох держав, сприяє справедливому та рівноправному режиму інвестування.

Крім того, підписано протокол між урядами України та Туреччини про внесення змін до угоди про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухиленню від податків на дохід і майно, а також міжурядовий імплементаційний протокол про співпрацю у сфері географічної інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА