08:31 15.10.2017

Ларрі Флінт пообіцяв $ 10 млн за допомогу в оголошенні імпічменту Трампу

2 хв читати
Ларрі Флінт пообіцяв $ 10 млн за допомогу в оголошенні імпічменту Трампу

Своє оголошення Флінт розмістив в газеті The Washington Post, яка вийшла 15 жовтня. Оголошення займає цілу газетну смугу (pdf).

"Ларрі Флінт і журнал Hustler оголошують фінансову винагороду в розмірі $ 10 млн за інформацію, яка приведе до імпічменту і зміщення з посади Дональда Трампа", - йдеться в основній частині оголошення.

У своєму оголошенні Флінт пояснив в загальних рисах причини, чому, на його думку, Трамп повинен піти з поста президента. Серед цих причин названі "компрометації внутрішньої і зовнішньої політики конфліктом інтересів навколо його глобальної бізнес-імперії", "сотні сказаних явно брехливих заяв", "кричущий непотизм" і "призначення недостатньо кваліфікованих осіб на високі посади".

"Чи були у нього якісь фінансові операції з росіянами? Чи був бізнес Сполучених Штатів поставлений під загрозу заради захисту бізнесу імперії Трампа? Нам потрібно, щоб все це стало широко відомим", - сказано в рекламному оголошенні Флінта.

"Імпічмент - брудна і спірна справа, але альтернатива. Ще три роки дестабілізуючої роботи - гірше", - написав Флінт. "Я відчуваю, що мій патріотичний обов'язок і обов'язок всіх американців - скинути Трампа, поки не стало надто пізно", - додав він.

У кінці оголошення Флінт вказує телефон, за яким можна повідомляти інформацію, адресу електронної пошти, обіцяючи повну конфіденційність.

Прес-секретар The Washington Post Кріс Коратті відмовилася повідомити, скільки коштувало оголошення, що займає всю газетну смугу, відзначає видання. "Ми надаємо рекламодавцям усі можливості, щоб висловити свою думку. Як правило, якщо реклама не порушує закону, ми намагаємося не встановлювати обмеження на довжину повідомлення або зміст", - сказала Коратті.

Як уточнює видання, це не перший випадок, коли Флінт, який в ході торішньої передвиборної гонки підтримував Хілларі Клінтон, пропонує фінансову винагороду з метою зняти політика. У 2007 році він також через оголошення в The Washington Post пропонував $ 1 млн за інформацію, яка підтверджує наявність сексуальних зв'язків з яким-небудь з членів конгресу або державними чиновниками. У 2012 році Флінт також обіцяв $ 1 млн за податкові декларації тодішнього кандидата від Республіканської партії Мітта Ромні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА