16:35 18.10.2017

Сутички біля ВР є частиною сценарію з дестабілізації ситуації в Україні, вважає нардеп Барна

2 хв читати
Сутички біля ВР є частиною сценарію з дестабілізації ситуації в Україні, вважає нардеп Барна

Події біля будівлі Верховної Ради, що сталися у вівторок, під час яких протестувальники не випускали народних депутатів із будівлі парламенту, а також сутички з правоохоронцями є сценарієм із дестабілізації ситуації в Україні, переконаний народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка" Олег Барна.

"Те, що творилося вчора, коли без розбору кидалися на людей, депутатів, поліцейського, які виконували обов'язки, і їх побили - недопустимі речі. Поліцейський у лікарні! Це робили не українці, не патріоти, це робили не майданівці і не учасники АТО - це робили проплачені тітушки, які по команді "фас" своїх партійних клоунів виконували сценарій з дестабілізації ситуації в країні", - заявив О.Барна з трибуни парламенту в середу.

Він нагадав, що сам був учасником АТО, "пройшов усі Майдани, починаючи з першого студентського 1990 року, Помаранчеву революцію і Революцію гідності, пішов добровольцем в АТО, був поранений".

"Партійні клоуни, які приїхали з-за кордону... зараз хочуть розвалити країну зсередини. Особливо цинічним є факт висування вимог перед парламентом в ультимативній формі", - наголосив О.Барна.

Він також нагадав, що від президента є пропозиції про зняття депутатської недоторканності та про Антикорупційний суд. "Ви знаєте всі, що ми з президентом виступаємо і готові проголосувати за зняття недоторканності з депутатів. Але маніпулювати цим підло. Ви за тим же сценарієм робите все для того, щоб зірвати в Україні реформи. Так само як затягували судову, так само затягували пенсійну, так само хочете затягувати і медичну", - зазначив народний депутат.

Стосовно зміни системи виборів парламентар зазначив: "Учорашні і сьогоднішні події показали той факт, що в Україні нині готується реванш перевороту за рахунок проплачених партійних організацій із-за кордону, які не представляють інтересів народу, тому що корупція починається саме з ваших партійних списків".

Він висловив переконання, що в Україні всю владу має обирати народ. "У Верховній Раді депутати мають бути від народу, а не бути політичними клоунами", - зазначив О.Барна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА