21:30 24.10.2017

Саакашвілі проанонсував мітинг біля будівлі Ради в середу ввечері

2 хв читати
Саакашвілі проанонсував мітинг біля будівлі Ради в середу ввечері

Екс-президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил" Михеїл Саакашвілі має намір ввечері в середу, 25 жовтня, провести мітинг на площі Конституції біля будівлі Верховної Ради України.
"Однозначно Порошенко хоче мене заарештувати і вибрати грузинському олігархові російського походження - найбільшому приватному акціонерові російського "Газпрому" Іванішвілі (екс-прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі - ІФ) ... В цьому сходяться інтереси Путіна (президента Росії Володимира Путіна- ІФ) ... Іванішвілі і інтереси злодіїв і шахраїв, які зібралися біля влади в Києві ... я свідомо йшов на цей ризик. я знав, що зі мною можуть так вчинити (заарештувати - ІФ), але з іншого боку я їхав, тому що не можна віддавати народ цим баригам, Не можна віддавати Україну на відкуп. Тому завтра о 7 годині ми збираємося на площі. Я хочу запросити киян і людей, які хочуть приїхати, щоб ми зібралися завтра говорити про майбутнє ", - сказав М.Саакашвілі в ефірі телеканалу" NewsOne "у вівторок ввечері.
Він нагадав, що 7 листопада у народних депутатів почнеться пленарний тиждень, на якому можуть бути розглянуті необхідні учасниками акції законопроекти.
"Я думаю, що Антикорупційний суд вони (народні депутати - ІФ) можуть спокійно прийняти. Я думаю, що вони можуть спокійно внести депутатську недоторканність і можуть прийняти в той же день - Конституційний суд може розглянути це (законопроекти про зняття депутатської недоторканності - ІФ) на цьому тижні. І я думаю, що вони спокійно можуть прийняти закон про вибори, де мажоритарні округи, через які олігархи впливають на політику, він буде вирішений ... Мені здається, всі ці три питання можна буде прийняти ", - сказав М.Саакашвілі.
Лідер партії "Рух нових сил" зазначив, що в разі, якщо Верховна Рада прийме необхідні законопроекти, то "люди розійдуться".
"Люди чекають 7 листопада ... Парламент обіцяв, президент обіцяв виконати, якщо вони це виконають, то люди розійдуться, якщо їх вимоги будуть виконані. Мені здається, це правильно", - сказав М.Саакашвілі.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА