19:39 27.10.2017

У "Батьківщині" спростовують заяву КВУ про порушення з боку їхніх кандидатів на виборах в ОТГ

2 хв читати

У Всеукраїнському об'єднанні "Батьківщина" спростовують заяву Комітету виборців України (КВУ) про порушення з боку їхніх кандидатів на виборах у двох об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) і заявляють про використання брудних технологій на виборах.

"29 жовтня в 201 ОТГ відбудуться вибори місцевих рад і голів. Сьогодні Комітет виборців України (КВУ) розповсюдив повідомлення про нібито порушення з боку кандидатів від ВО "Батьківщина" у Фурсівській ОТГ Київській області та Плисківській ОТГ Чернігівської області. Наголошуємо, що перевірка з боку правоохоронних органів не виявила жодних порушень виборчого законодавства з боку наших кандидатів. Тому заява КВУ є відвертою брехнею та спробою маніпулювати думкою виборців напередодні дня голосування", - йдеться в заяві "Батьківщини", оприлюдненій на її офіційному сайті в понеділок.

У партії також зазначають, що КВУ не згадав про інцидент із кандидатом на голову Любецької ОТГ у Чернігівській області, самовисуванцем, якого було жорстоко побито, а його автомобіль спалено.

"Заяви Комітету та фальшиві скарги на кандидатів від "Батьківщини" є елементами брудної технології, яку використовують президент Петро Порошенко і підконтрольні йому політичні сили", - йдеться в заяві.

У "Батьківщині" звертають увагу на звіт громадської організації "Опора", в якому вона закликала правоохоронців здійснити перевірку заяв народних депутатів "Батьківщина" про тиск та погрози щодо їхніх кандидатів, перешкоджання участі представників партії в роботі членів дільничних виборчих комісій та інші незаконні втручання у виборчий процес із боку влади та провладних політсил.

Як зазначено в заяві, "Опора" також зафіксувала порушення з боку "Блоку Петра Порошенка" та партії "Наш край", яку в "Батьківщині" називають "ще одним проектом Адміністрації президента".

З огляду на це у ВО "Батьківщина" звинувачують владу у використанні брудних технологій і залякуванні опозиційних кандидатів напередодні місцевих виборів 29 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА