13:14 02.11.2017

Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим

1 хв читати
Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим

Україна та Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) домовилися про запровадження безвізового режиму між двома державами, повідомляє в четвер прес-служба президента України в четвер.

В оприлюдненому повідомленні зазначено, що відповідної домовленості було досягнуто за результатами переговорів президента України Петра Порошенка та прем'єр-міністра ОАЕ шейха Мухаммеда бін Рашида Аль Мактума. Було підписано меморандум про взаєморозуміння між Кабміном України та урядом ОАЕ про скасування візових вимог.

"Уже в грудні вступить у силу нота про скасування віз для українців, які планують відвідати ОАЕ. Українці зможуть вільно подорожувати ще однією країною. І цінність українського паспорта продовжує зростати", - прокоментував відповідну домовленість П.Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У прес-службі глави Української держави інформують, що також було підписано міжурядову угоду про співпрацю у сфері культури.

"Підписання документа сприятиме розвитку співробітництва між Україною та ОАЕ в усіх сферах культури та мистецтва, обміну інформацією про заходи, спрямовані на захист та збереження національної культурної спадщини, а також популяризації національних культур України та ОАЕ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, було підписано меморандум про взаєморозуміння між Державним космічним агентством України (ДКАУ) і Космічним агентством ОАЕ у сфері дослідження космосу.

"Документ передбачає розвиток взаємного промислового, наукового і технічного обміну у сфері дослідження космічного простору", - розповіли в прес-службі президента України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА